Ekolojik etki değerlendirmesine dayalı olarak kendi Orman Okulları alanının sürdürülebilirliği için 3 yıllık bir yönetim planı geliştirin

Amaç

• Yönetim planı sürecini anlamak
  • Orman Okulları programınızla ilgili olarak sitenin daha uzun vadeli ekolojik yönetimini anlamak

Artık Birinci Aşama ve Etki Değerlendirme Matrisi tamamlanmış olarak, ileriye dönük bir proje yürütebilir ve düşünceli bir yönetimle bundan birkaç yıl sonra ekolojik olarak sağlıklı ve canlı bir öğrenme alanını nasıl sağlayabileceğimizi belirleyebiliriz.

3 yıllık yönetim planı, ormanlık alanı nasıl besleyebileceğimizi ve genel olarak alanı ve ayrıca belirli türleri gereksiz olumsuz etkilerden nasıl koruyabileceğimizi değerlendirmek için referansımızdır.

Planın eyleme dönüştürülebilir yönlerine odaklanacağız ve orman yönetimine nasıl yaklaşacağımıza ilişkin hem bazı genel unsurları hem de ayrıntıları belirleyeceğiz.

Kanıt

Tamamlamak;
Sahadaki ilgili flora ve fauna topluluklarının yanı sıra Birinci Aşama araştırmanız sırasında tanımlanan herhangi bir spesifik türü dikkate alan 3 yıllık bir yönetim planı;

• nadir
  • korumalı
  • kolayca hasar görmüş
  • yavaş
  • sömürgeciler